DJ Francesc Torres

Deejay - Producer - Broadcaster

About me

Francesc Torres, nascut a Reus, un 10 d’agost del 1981; des d’aquest dia podríem dir que a dins seu porta la música que fa bategar el seu cor, perquè sense música no podria viure.


La gent més pròxima va descobrir que quan ell tenia 14 anys, tenia talent per fer coses en el món de la música, va ser quan va començar amb els seus plats de vinil, que avui en dia han sigut substituïts pels seus inseparables Pioneer 1000 mk3 , taula Pioneer DJM 800 i auriculars Sony Mdr700.


Ha viscut molts estils musicals, passant per la música del 80, Spaguetti, 90… fins a la música d’avui. Una de les coses que li agrada fer és arribar a la sala i punxar una sessió sense tindre res preparat, una sessió que està enfocada al seu públic. Ha tingut l’oportunitat d’estar en diferents sales musicals de la província de Tarragona i amb molt de renom, com també va guanyar el concurs de deejays organitzat pels 40 Principals a la província de Tarragona l’any 2001.

Gràcies a això, va tindre la gran oportunitat de dur un programa de ràdio propi amb en Josep Gallofré a l’emissora Punt 6, anomenat «Future Dance Sound», amb entrevistes com a en Gigi d’Agostino, Prezioso & Marvin, Gabry Ponte, Lhasa, Mantero, Jordi Carreras, etc.
Encara ens esperen moltes sorpreses d’aquest gran noi, que el seu talent per la música es veu demostrat en les seves sessions.

(Click to image for listening versions)

L’any 2009 Francesc Torres presenta el nou single italodance «Credo» .


L’any 2015 , juntament amb Carlos VL i Francesc Torres, realitzen una versió remix del tema NO FUI YO de Robert Bonet & Pablo Delgado

(Click to image for listening versions)

  • Deejay Professional
  • Locutor
  • Productor 

En una sessió hi ha qui l’escolta i hi ha qui la sent, és la teoria d’en DJ FRANCESC TORRES

© 2024 DJ Francesc Torres

Tema de Anders Norén